“Έφυγε νωρίς.. Πάντα στην καρδιά μου”: Συγκινεί με την ανάρτησή της η Ρούλα Κορομηλά για την απώλεια που θρηνεί

“Έφυγε νωρίς.. Πάντα στην καρδιά μου”: Συγκινεί με την ανάρτησή της η Ρούλα Κορομηλά για την απώλεια που θρηνεί

Σε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram προχώρησε η Ρούλα Κορομηλά με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο, η είδηση πως έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 79 ετών ο σπουδαίος Έλληνας μουσικός και συνθέτης, Βαγγέλης Παπαθανασίου. Ανάμεσα στους ανθρώπους που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια ήταν και η Ρούλα Κορομηλά.

Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου άφησε την τελευταία του πνοή αργά το βράδυ της Τρίτης (19/5) σε νοσοκομείο της Γαλλίας και την δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε το δικηγορικό γραφείο που τον εκπροσωπούσε.

Εκτός του Αντώνη Κανάκη που του είπε το τελευταίο “αντίο” μέσω του Facebook, και η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά θέλησε να πει λίγα συγκινητικά λόγια.

Η ανάρτηση της Κορομηλά για τον Παπαθανασίου

«Βαγγέλης Παπαθανασίου. Οσκαρικός Γίγαντας της μουσικής. Μοναδικός, κορυφαίος και αναντικατάστατος. Άξιος Έλληνας. Έφυγε νωρίς. Σε αυτή τη χώρα οφείλουμε να τιμάμε και να σεβόμαστε τις αξίες και να αναγνωρίζουμε το έργο των σπουδαίων ανθρώπων και όταν βρίσκονται εν ζωή. Βαγγέλη μου πάντα στην καρδιά μου. «Τίποτα δεν ανήκει σε κανέναν, ούτε η μουσική. Και όλα μας ανήκουν για μια στιγμή» Β.Π», έγραψε χαρακτηριστικά.