Γοητευτικός γκριζομάλλης: Ο πατέρας του Νίκου Οικονομόπουλου, η κακή σχέση τους στο παρελθόν και η ομοιότητα

Γοητευτικός γκριζομάλλης: Ο πατέρας του Νίκου Οικονομόπουλου, η κακή σχέση τους στο παρελθόν και η ομοιότητα

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και δημοφιλής καλλιτέχνες της γενιάς του και έχει ερμηνεύσει πολλές μεγάλες επιτυχίες.

Γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε στην κάτω Αχαΐα μαζί με τον παππού και την γιαγιά του.

Όπως είχε εξομολογηθεί ο ίδιος, πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια ενώ η σχέση με τον πατέρα του ήταν περίπλοκη, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αποκατασταθεί.

Ανάμεσα στα λίγα που έχει αποκαλύψει για εκείνη την περίοδο της ζωής του, έχει πει πως πέρασε δύσκολα, καθώς ο χωρισμός των γονιών του είχε αποτέλεσμα να μεγαλώσει με τους παππούδες του (από την πλευρά του πατέρα του).

Μάλιστα όταν έχασε τον παππού του, έμεινε με τη γιαγιά του Μαριγώ, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο. Αναγκάστηκε να δουλέψει από πολύ νεαρή ηλικία στο ψαράδικο της οικογένειας, αλλά και ως delivery boy.

«Συνέβησαν κάποια άσχημα γεγονότα και από τα 8 μέχρι τα 21 ούτε είχα δει τη μάνα μου ούτε την είχα ακούσει… Τέλος πάντων, στα 21 συναντηθήκαμε και από τότε είμαστε μια χαρά. Δόξα τω Θεώ!», είχε πει σε συνέντευξή του ο 30χρονος τραγουδιστής, ενώ για τον πατέρα του δεν είχε μιλήσει ποτέ.

Η σπάνια φωτογραφία του Νίκου Οικονομόπουλου με τον πατέρα του
Το μακρινό 2014 ο πατέρας του Αργύρης Οικονομόπουλος είχε δώσει το «παρών» σε μια συναυλία του και ο τραγουδιστής τον έσφιξε στην αγκαλιά του και τραγούδησε μαζί του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο τραγουδιστής είπε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε και να εκτιμάμε τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, τους γονείς μας, και να είμαστε πάντα δίπλα τους. Εμένα μου πήρε χρόνια αυτό, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος που συνάντησα ξανά τον πατέρα μου».

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία, πατέρας και γιος μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους.

Η σχέση με την εκκλησία
Στο παρελθόν ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει αναφερθεί πολλές φορές στη βαθιά του πίστη στον Θεό και στη σχέση του με την εκκλησία.

«Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό και έχω στο καμαρίνι μου πάρα πολλές εικόνες. Αυτές τις εικόνες δηλαδή, δεν τις έχω για ντεκόρ. Μπορεί να ακουστεί παράλογο αλλά εγώ μιλάω με το Θεό. Νιώθω δηλαδή ότι του μιλάω», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή “Επτά” και τη Μαρία Σταματέρη.