Βαλάντης: H κατά 14 χρόνια μικρότερη σύντροφός του, Σουζάνα, ήταν φανατική θαυμάστριά του και είναι μία κούκλα

Βαλάντης: H κατά 14 χρόνια μικρότερη σύντροφός του, Σουζάνα, ήταν φανατική θαυμάστριά του και είναι μία κούκλα

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Survivor είναι αναμφίβολα ο Βαλάντης.

Ο γνωστός τραγουδιστής και παίκτης των Διασήμων είναι εκείνος που έχει εμπλακεί στους περισσότερους τσακωμούς μέχρι στιγμής στο ριάλιτι επιβίωσης, βγάζοντας εκτός εαυτού τόσο τους αντιπάλους του όσο και τους συμπαίκτες τους.

Τι γίνεται με την προσωπική ζωή του Βαλάντη
Εκτός Survivor, όμως, ο Βαλάντης είναι φουλ ερωτευμένος, κάτι που έχει εξομολογηθεί μόνο στα πολύ δικά του άτομα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, η σύντροφος του Βαλάντη ονομάζεται Σουζάνα Χατζοπούλου. Και μπορεί η διαφορά που τους χωρίζει να είναι 14 χρόνια, αφού η Σουζάνα είναι μόλις 32 ετών ωστόσο φαίνεται πως οι δυο τους έχουν βρει τον απόλυτο κώδικα επικοινωνίας.

Η όμορφη Σουζάνα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, υπήρξε μεγάλη θαυμάστρια του δημοφιλούς τραγουδιστή και τον ακολουθούσε συχνά σε Live εμφανίσεις του. Κάποια στιγμή, πριν περίπου 1.5 χρόνο επεδίωξε να τον γνωρίσει και προσωπικά όπως και έγινε. Τότε ήταν που γράφτηκε η αρχή του ειδυλλίου τους αφού ο Βαλάντης γοητεύτηκε επίσης από τη νεαρή κοπέλα.

Οι δυο τους έγιναν σχεδόν αμέσως ζευγάρι αλλά ο καλλιτέχνης αυτή τη φορά επέλεξε να κρατήσει τη νέα του σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στον στενό του κύκλο όμως – σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Espresso – την έχει παρουσιάσει κανονικά με την ίδια να έχει καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια όλων, ακόμη και της πρώην συντρόφου και μητέρας του γιου του Βαλάντη, Έλενας Γκρέκου, με την οποία διατηρούν άριστες σχέσεις.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Σουζάνα Χατζοπούλου είναι αυτή που κρατάει τα κλειδιά της επιχείρησης με αδιάβροχα που διατηρεί ο Βαλάντης σε εμπορικό κέντρο στη Βουλιαγμένη ενώ καθημερινά πηγαίνει και στο σπίτι του προκειμένου να φροντίζει τις γάτες του τώρα που εκείνος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.