Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου: «Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων, τα έχω κάνει χάλια στα προσωπικά μου»

Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου: «Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων, τα έχω κάνει χάλια στα προσωπικά μου»

Super Κατερίνα: Μία αποκάλυψη έκανε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της στον Alpha.

Καλεσμένη στην «Super Κατερίνα» ήταν σήμερα Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου η Ανθή Σαλαγκούδη η οποία μίλησε για το γεγονός ότι έκανε κατάψυξη ωαρίων.

Με αφορμή λοιπόν την παρουσία της Ανθής Σαλαγκούδη στην εκπομπή, η Κατερίνα αποκάλυψε πως το ίδιο σκοπεύει να κάνει και εκείνη και μάλιστα πολύ σύντομα.

«Θα υποδεχτούμε σε πολύ λίγο την Ανθή Σαλαγκούδη. Θέλω να κάνουμε μια γυναικεία κουβέντα. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι μια διαδικασία στην οποία έχει υποβληθεί και σκέφτομαι κι εγώ να υποβληθώ τον επόμενο μήνα. Μιλάμε για την κατάψυξη ωαρίων για γυναίκες οι οποίες έχουν περάσει το 35ο της ηλικίας τους, δεν έχουν κάποιο σύντροφο ή δεν έχουν τεκνοποιήσει. Η Ανθή το έχει μοιραστεί δημόσια και μίλησε για την ταλαιπωρία που υπέστη και θέλω να κάνουμε μια κουβέντα γιατί έχω πολλές απορίες και είμαι σίγουρη ότι θα ενδιαφέρει κι εσάς», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου για να συνεχίσει:

«Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και έχω κάνει πάρα πολλά ραντεβού με γιατρούς. Η ορμόνη που χρειάζομαι είναι πάρα πολύ χαμηλή».

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Εμένα ο προβληματισμός μου για να το κάνω, επειδή και ψυχολογικά είμαι πολύ ευάλωτη, έχω περάσει δύσκολα προσωπικά, σκεφτόμουν ότι οι ορμόνες θα επηρεάσουν και την ψυχολογία μου. Δεν θέλω να πέσω κι άλλο και να είμαι πεσμένη και στην εκπομπή», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όταν δεν είσαι σε σχέση, που αυτό βιώνω και εγώ… Σκέφτομαι το παιδί ως τον καρπό ενός έρωτα. Οπότε μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που λέω και παλιακό, έτσι το σκέφτομαι. Οπότε να μπω σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να έχω έναν σύντροφο, λέω πο ρε γαμ@@@ μεγαλώνω και τα έχω καταφέρει στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια… Με πιάνει όλο αυτό», δήλωσε στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» εμφανώς συγκινημένη.