Μία μητέρα μιλά για την τραυματική εμπειρία που είχε στον τοκετό της

Μία μητέρα μιλά για την τραυματική εμπειρία που είχε στον τοκετό της

Λίγο πριν καλωσορίσει τον δεύτερό της γιο, μοιράστηκε μαζί της τον φόβο της για τον τοκετό και την τραυματική εμπειρία που είχε στη γέννα του πρώτου της παιδιού.

Η Rachel Zeilic είναι μία γυναίκα επιχειρηματίας που λατρεύει τη μόδα και την οικογένειά της. Η Αυστραλή επιχειρηματίας έχει αποφοιτήσει από τη Νομική σχολή και κυνήγησε τη μεγάλη της αγάπη, τη μόδα και τις ανθρώπινες σχέσεις. Δουλεύει πολύ στενά με ανερχόμενους οίκους μόδας και με διάσημους influencers με σκοπό οι καταναλωτές να γνωρίζουν νέα brands.

Παράλληλα με τις επιχειρήσεις, πλέον είναι και η ίδια μία influencer, αφού μετρά περισσότερους από 111 χιλιάδες ακόλουθους. Στο πρώτο της παιδί, είχε παρέα μαζί της όλους του ακολούθους της και μιλούσε για πολλά θέματα που ενδιαφέρουν τους νέους γονείς. Εξετάσεις σε γιατρούς, διαμόρφωση του σπιτιού για τον ερχομό του παιδιού, αλλαγές στο σώμα της, ήταν μόνο κάποια από τα θέματα που κάλυψε.

Αυτή τη φορά, λίγο πριν καλωσορίσει τον δεύτερό της γιο, μοιράστηκε μαζί της τον φόβο της για τον τοκετό και την τραυματική εμπειρία που είχε στη γέννα του πρώτου της παιδιού. Σε μία σειρά από πραγματικά υπέροχες φωτογραφίες, μίλησε για την διαδικασία του τοκετού, για την καισαρική, για τις επιπλοκές και για τον πόνο που βίωσε.

Μπορεί να πέρασε αρκετός καιρός για να μπορέσει να μιλήσει για την εμπειρία της, όμως πολλές μαμάδες, αυτή τη στιγμή στον κόσμο, θα αισθάνονται ανακούφιση διαβάζοντας την ιστορία της Rachel. Έχοντας πλέον, το δεύτερο παιδάκι της, στην αγκαλιά της – έπειτα από μία πολύ εύκολη εγκυμοσύνη που σε τίποτα δεν θύμιζε τον τρόμο της πρώτης – είναι χαρούμενη και ήρεμη.

Εμείς την ευχαριστούμε για το θάρρος της και το μοίρασμά της. Rachel τα κατάφερες!