Τόλης Βοσκόπουλος – Τζούλια Παπαδημητρίου: Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η 35χρονη Χαρά;

Τόλης Βοσκόπουλος – Τζούλια Παπαδημητρίου: Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η 35χρονη Χαρά;

Η Τζούλια Παπαδημητρίου είναι μία από τις τέσσερις γυναίκες του αείμνιστου Τόλη Βοσκόπουλου με την οποία φημολογείτο ότι έχει ένα παιδί. Στη θλίψη βύθισε το πανελλήνιο η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν δημόσια τη θλίψη τους για τον χαμό του «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού ήταν και η πρώην σύζυγός, του Τζούλια Παπαδημητρίου.

«Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την κόρη της, την 35χρονη σήμερα Χαρά, η Τζούλια Παπαδημητρίου ανέφερε: «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης. Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του».

Τον περασμένο Απρίλιο έγινε ωστόσο γνωστό ότι με απόφαση του Αρείου Πάγου, η Χαρά δεν είναι βιολογική κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου.

Που είναι σήμερα η Χαρά;

Η 35χρονη σήμερα Χαρά, διαπρέπει στο εξωτερικό, καθώς είναι ακαδημαϊκή σύμβουλος στο Oxford Business College από το 2019.