Μουσική στην εστίαση από το Σαββατοκύριακο. Πότε αλλάζει το ωράριο κυκλοφορίας

Μουσική στην εστίαση από το Σαββατοκύριακο. Πότε αλλάζει το ωράριο κυκλοφορίας

Προς νέα χαλάρωση οδεύουν τα μέτρα, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται στο ακόμη και αύριο και κάποια από αυτά να έχουν ισχύ από το Σαββατοκύριακο κιόλας.

Χαλάρωση μέτρων: Ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας, μουσική
Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αλλάξουν ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας, μουσική στα καταστήματα εστίασης και όριο καλεσμένων στους γάμους.

Χαλάρωση μέτρων: Μουσική, όριου καλεσμένων στις δεξιώσεις των γάμων
Άμεση ισχύ αναμένεται να έχει η επαναφορά της μουσικής, θα ακολουθήσει το ωράριο και η αύξηση του ορίου καλεσμένων στις δεξιώσεις των γάμων από Ιούλιο.

Καθοριστικό ρόλο για την επιτάχυνση της επαναφοράς της μουσικής φαίνεται να παίζουν τα κορονοπάρτι που όπως διαπιστώνεται διοργανώνονται σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας.

Έτσι, όπως ήδη ανακοίνωσε το πρωί χθες η Αριστοτελία Πελώνη, όλα δείχνουν ότι αυτό το Σαββατοκύριακο, συγκεκριμένα στις 12 Ιουνίου, θα επιστρέψει η μουσική στα καταστήματα της εστίασης.

Χαλάρωση μέτρων: Ωράριο κυκλοφορίας
Σε ότι αφορά στο ωράριο κυκλοφορίας, η πλήρης κατάργησή του αναμένεται αργότερα, στο τέλος του μήνα, αρχές του επόμενου, ωστόσο, το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει κατά μια ώρα πιο ελαστικό. Συγκεκριμένα, αναμένεται να ανακοινωθεί ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά πλέον από τις 01:30 τη νύχτα και όχι από τις 12:30.

Χαλάρωση μέτρων: Δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων
Τέλος, αναμένεται να να ανακοινωθούν νέες οδηγίες για τις δεξιώσεις γάμων και βαφτίσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται οι καλεσμένοι στις δεξιώσεις να αυξηθούν από τους 100 στους 200. Το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου.