Μιλφέιγ σπέσιαλ και πανεύκολο και γρήγορα έτοιμο για κυριακάτικο κέρασμα!

Μιλφέιγ σπέσιαλ και πανεύκολο και γρήγορα έτοιμο για κυριακάτικο κέρασμα!

Μια μικρή συμβουλή…. να περάσετε τα φύλλα σφολιάτα σε άχνη ζάχαρη… κ μετά να τα ψήσετε στο φούρνο… γίνονται υπέροχα!
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παίρνουμε 2 φύλλα σφολιατας, κόβουμε σε 5 λωρίδες το καθένα, τα τρυπαμε με ένα πιρούνι παντού για να μην φουσκωσουν

Ψήνουμε στους 180°C μέχρι να ροδισουν καλά και αφήνουμε στην άκρη να κρυωσουν. Για την κρέμα ζαχαροπλαστικης χτυπάμε 2 φακέλους Γιωτης κρέμα ζαχαροπλαστικης με γεύση μιλφέιγ με 1300 ml κρύο γάλα.

Για τη σαντιγί

Χτυπάμε 500ml φυτική κρέμα γάλακτος.

Για το στήσιμο

Βάζουμε σε ένα ταψί 25χ35 τις μισές λωρίδες σφολιατας,καλύπτουμε με τη μισή κρέμα ζαχαροπλαστικης, από επάνω τις υπόλοιπες λωρίδες σφολιατας και ξανά κρέμα ζαχαροπλαστικης.

Καλύπτουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικης με τη σαντιγί, επάνω στη σαντιγί ρίχνουμε λίγη τριμμένη σφολιατα που έχουμε κρατήσει και τέλος πασπαλίζουμε ζάχαρη άχνη.

Η Συνταγή είναι από κ. Γεωργία Στόλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.