Πατέρας Ομολογεί: Πήρα Την Προσευχή Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Από Εκκλησία Και Σώθηκε Το Παιδι Μου

Πατέρας Ομολογεί: Πήρα Την Προσευχή Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Από Εκκλησία Και Σώθηκε Το Παιδι Μου

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ : Ονομάζομαι Λευτέρης Πατεράκης μένω στη Ζάκυνθο με την οικογένεια μου, ο μικρός γεννήθηκε με ένα σοβαρό κινητικό πρόβλημα.

Πήγαμε στους γιατρούς και εδώ και στην Αθήνα , κάναμε ακτινογραφίες αλλά δεν μπορούσε να βρεθεί πρόβλημα ενώ ορισμένοι το απέδωσαν σε μη σωστή αποστολή εντολών από τον εγκέφαλο.

Ο πνευματικός μας εδώ στο νησί μου συνέστησε να πάω και να προμηθευτώ από εκκλησία της Αθήνας την προσευχή εννεαημερου στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο και να τη διαβάζουμε μαζί με το παιδί κάθε βράδυ.

Έτσι και έγινε και ενάμιση μήνα το πρόβλημα σταδιακά άρχισε να ξεπερνιέται.

Να έχουμε όλοι την ευχή του .

Αγιος Ιούδας ο Θαδδαίος

Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο.

Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν.

Μετά όμως, όταν άκουσε τη διδασκαλία και είδε τα θαύματα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, τον ακολούθησε μέχρι το σωτήριο Πάθος. Μετά την Ανάληψη του Κυρίου, επέστρεψε στην πατρίδα του Έδεσσα. Εκεί καθάρισε από τη λέπρα τον τοπάρχη Αύγαρο και κατόπιν τον βάπτισε χριστιανό.

Αφού δίδαξε και φώτισε με το λόγο της αληθείας πολλούς και ίδρυσε πολλές εκκλησίες στις πόλεις της Συρίας, έφθασε στη Βηρυτό.

πηγή : fanpage