Αγαπημενος Ελληνας Τραγουδιστης Στην Γειτονια Των Αγγελων Πριν Απο Λιγο

Αγαπημενος Ελληνας Τραγουδιστης Στην Γειτονια Των Αγγελων ΠριΑγαπημενος Ελληνας Τραγουδιστης Στην Γειτονια Των Αγγελων Πριν Απο Λιγο

ν Απο Λιγο

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.

Θλίψη έχει προκαλέσει στον ποντιακό ελληνισμό και όχι μόνο, η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Γιώτη Γαβριηλίδη που με το έργο του έχει υμνήσει τον Πόντο με τον καλύτερο τρόπο.

Έχασε τη μάχη μετά από μήνες αγώνα με τον καρκίνο, χθες το πρωί.

Η κηδεία του-σύμφωνα με το pontos-news-θα γίνει σήμερα στις 14:00, στο Κολχικό Λαγκάδα, στον τόπο όπου γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου 1960.

Με καταγωγή από τη Θράκη, από την πλευρά του πατέρα του και την Τραπεζούντα από την πλευρά της μητέρας του, ο 60χρονος Γιώτης Γαβριηλίδης κατάφερε να ξεχωρίσει στο χώρο του ποντιακού τραγουδιού για περισσότερα από 40 χρόνια.

Η Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Βορείου Ελλάδος σήμερα θρηνεί.
Η καρδιά μας ραγίζει με την είδηση για τον θάνατο του τραγουδιστή, Χόραρχου στη χορωδία και μέλος του συλλόγου μας Γιώτη Γαβριηλίδη που με το έργο του έχει υμνήσει τον Πόντο με τον καλύτερο τρόπο.

Ο αγαπημένος μας Γιώτης έχασε τη μάχη μετά από μήνες αγώνα, σήμερα το πρωί.
Υπήρξε φίλος και συνοδοιπόρος της Στέγης αλλά και σε άλλες δραστηριότητες που προωθούσαν την ποντιακή παράδοση και κουλτούρα. Διακρινόταν πρωτίστως για το ήθος του και τη σεμνότητά του.

Υπήρξε από τους ποιο πιστούς εκφραστές της ποντιακής μουσικής.
Η κηδεία του θα γίνει στο Κολχικό Λαγκάδα.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.livelagadas.gr