Σπιτική πίτσα: Εύκολη και νόστιμη συνταγή για αυθεντική πίτσα όπως την φτιάχνουν στην Ιταλία

Σπιτική πίτσα: Εύκολη και νόστιμη συνταγή για αυθεντική πίτσα όπως την φτιάχνουν στην Ιταλία

Πίτσα της τεμπέλας: Επιθυμείτε να κάνετε μία γρήγορη, εύκολη, οικονομική, αποτελεσματική και γευστική συνταγή για πίτσα; Τότε, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να φτιάξετε τη γνωστή «πίτσα της τεμπέλας». Μπορείτε να κάνετε όσες επιθυμείτε, ανάλογα με τα άτομα που θα έχετε στο τραπέζι σας. Παρακάτω θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να την ετοιμάσετε. Αναλυτικότερα:

Πίτσα της τεμπέλας – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή της
Πίτσα της τεμπέλας – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής
– 400 γραμμάρια για όλες τις χρήσεις
– 300 γραμμάρια νερό
– 9 γραμμάρια μαγιά
– 50 γραμμάρια βούτυρο
– Αλάτι
– Ζάχαρη
– 20 γραμμάρια ελαιόλαδο
– Σάλτσα για πίτσα
– 1 κόκκινη πιπεριά
– 1 πράσινη πιπεριά
– 100 γραμμάρια ζαμπόν
– 300 γραμμάρια γκούντα
– 300 γραμμάρια μοτσαρέλα
– ταψί (σ.σ. διαστάσεων 35Χ40)

Πίτσα της τεμπέλας – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής
– Ξεκινάμε την συνταγή και σε ένα μπολ ρίχνουμε χλιαρό νερό.
– Συνεχίζουμε και προσθέτουμε 50 γρ λιωμένο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου (σ.σ. για να μην καψουμε την μαγιά).
– Έπειτα προσθέτουμε την ζάχαρη και την ξηρή μαγιά και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί τελείως η μαγιά.
– Συνεχίζουμε και ρίχνουμε όλο το αλεύρι μαζί με το 1κτσ αλάτι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
– Η ζύμη θα έχει μορφή ελαστική και θα κολλάει.Ρίχνουμε 20 γρ ελαιόλαδο στην ζύμη και λαδώνουμε πολύ καλά τα χέρια μας.
– Πιάνουμε την ζύμη με τα λαδωμένα χέρια και την βάζουμε σε ένα ταψί 35χ40 αφού πρώτα έχουμε βάλει μια λαδόκολλα.
– Ανοίγουμε σε όλες τις πλευρές του ταψιού το ζυμάρι με τα χέρια.Μόλις το έχουμε ανοίξει καλά προσθέτουμε την σάλτσα για πίτσα.
– Συνεχίζουμε βάζοντας τα κασέρια να καλυφθεί καλα όλη η επιφάνεια και με ένα πίλνερ κόβουμε την χοιρινή ωμοπλάτη σε λεπτές φέτες.
– Έπειτα προσθέτουμε τις πιπεριές και βάζουμε την πίτσα για ψήσιμο.
– Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου και για ακόμη 5 λεπτά στην κάτω αντίσταση
– Μόλις ψηθεί βγάζουμε την πίτσα και την αποσύρουμε από την λαδόκολλα.
– Την αφήνουμε λίγο να κρυώσει και έπειτα με ένα μαχαίρι την κόβουμε σε κομμάτια(βγάζει περίπου 13 μεγάλα κομμάτια).
– Η πίτσα είναι έτοιμη υπέροχη,πεντανόστιμη σε ελάχιστο χρόνο σε σχέση με άλλες συνταγές για πίτσα.
– Δοκιμάστε την και θα ενθουσιαστείτε!!!Καλή σας επιτυχία!!!