Το παστίτσιο της τεμπέλας: Το πιο εύκολο και νόστιμο παστίτσιο χωρίς κιμά, έτοιμο σε 45 λεπτά

Το παστίτσιο της τεμπέλας: Το πιο εύκολο και νόστιμο παστίτσιο χωρίς κιμά, έτοιμο σε 45 λεπτά

Παστίτσιο χωρίς Κιμά: Επιθυμείτε να κάνετε ένα υπέροχο παστίτσιο, διαφορετικό από τα άλλα; Πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να κάνετε παστίτσιο χωρίς κιμά; Κι όμως, μπορείτε να το φτιάξετε και να βγει και πεντανόστιμο. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε, είναι να ακολουθήσετε την παρακάτω συνταγή. Αναλυτικότερα:

Παστίτσιο χωρίς Κιμά – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή της
Παστίτσιο χωρίς Κιμά – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής
– 1/2 κιλό πένες
– 1/2 κιλό τυρί φέτα (σ.σ. θρυμματισμένη)
– 1/4 ρεγκάτο (σ.σ. τριμμένο)
– 1 1/2 λίτρο φρέσκο γάλα
– 2 αυγά
– Αλάτι
– Πιπέρι
– Μοσχοκάρυδο (σ.σ. τριμμένο)

Παστίτσιο χωρίς Κιμά – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής
– Σ’ ένα πυρέξ βάζουμε τις πένες όπως είναι από το πακέτο.
– Ρίχνουμε από πάνω τα τυριά και το αλλαντικό που θέλουμε σε κομματάκια.
– Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά ελαφρώς.
– Ανακατεύουμε τα αυγά, με το γάλα και τα μπαχαρικά.
– Προσθέτουμε τα συγκεκριμένα υλικά (σ.σ. τα αυγά, το γάλα και τα μπαχαρικά) στο πυρέξ που έχουμε τοποθετήσει τις πένες.

– Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς Κελσίου για μερικά λεπτά.
– Ψήνουμε το πυρέξ μας στους 200 βαθμούς Κελσίου. Εναλλακτικά, ψήνουμε έως ότου να πάρει χρώμα, το φαγητό μας. Γενικότερα, η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου σαράντα πέντε λεπτά (σ.σ. ανάλογα με το φούρνο). Προσοχή! Θα πρέπει, όμως, να ελέγχετε ανά τακτικά χρονικά διαστήματα, το φούρνο, ώστε να μην παραψηθεί, το φαγητό.