Αφράτη και σοκολατένια φωλιά από caprice που γίνεται πανεύκολα και θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι

Αφράτη και σοκολατένια φωλιά από caprice που γίνεται πανεύκολα και θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι

Γλυκό ψυγείου – Εύκολο γλυκό: Θέλετε να φτιάξετε ένα γλυκό για να ευχαριστήσετε τους φίλους σας και τον οικογενειακό σας περίγυρο; Τότε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Το βέβαιο είναι πως το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Γλυκό ψυγείου – Εύκολο γλυκό: Υλικά συνταγής για τη βάση και τη διακόσμηση
– 1 κουτί «Caprice» ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 400 γραμμάρια
– 80 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη για τη βάση
– Ξύσμα σοκολάτας κουβερτούρας για γαρνίρισμα

Γλυκό ψυγείου – Εύκολο γλυκό: Υλικά συνταγής για την κρέμα σοκολάτας
– 250 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
– 400 ml κρέμα γάλακτος

Γλυκό ψυγείου – Εύκολο γλυκό: Υλικά συνταγής για τη σαντιγί
– 250 ml κρέμα γάλακτος
– 125 γραμμάρια ζάχαρη άχνη

Γλυκό ψυγείου – Εύκολο γλυκό: Εκτέλεση συνταγής
– Παίρνουμε μια φόρμα με αποσπώμενο πάτο.
– Εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε ένα τσέρκι διαμέτρου 20 εκατοστών – 22 εκατοστών και ύψους 7,5 εκατοστών

Γλυκό ψυγείου – Εύκολο γλυκό: Εκτέλεση συνταγής για τη βάση και τη διακόσμηση
– Κόβουμε λίγο τις άκρες από τα «Caprice» ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
– Τοποθετούμε τα «Caprice» ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ γύρω γύρω από τα τοιχώματα της φόρμας.
– Θρυμματίζουμε τα υπόλοιπα «Caprice».
– Αναμειγνύουμε τα «Caprice», με τη λιωμένη σοκολάτα.
– Απλώνουμε το μείγμα στον πάτο της φόρμας.
– Αφήνουμε το μείγμα για λίγο στο ψυγείο για να σταθεροποιηθεί η βάση με τη σοκολάτα.

Εύκολο γλυκό: Εκτέλεση συνταγής για τη κρέμα σοκολάτας
– Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
– Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε αφράτη σαντιγί.
– Αναμειγνύουμε την κρέμα γάλακτος, με τη λιωμένη κουβερτούρα, ανακατεύοντας με τη σπάτουλα.
– Βάζουμε την κρέμα στη φόρμα.
– Ισιώνουμε την επιφάνειά της φόρμας, με σπάτουλα.
– Ξαναβάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο.
– Αφήνουμε για τουλάχιστον εξήντα λεπτά έως ότου σταθεροποιηθεί.

Εύκολο γλυκό: Εκτέλεση συνταγής για τη σαντιγί
– Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μαζί με την άχνη σε αφράτη σαντιγί.
– Απλώνουμε την κρέμα γάλακτος στη φόρμα πάνω από την κρέμα σοκολάτας.
– Διακοσμούμε με ξύσμα κουβερτούρας.
– Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει καλά, το ξύσμα κουβερτούρας.
– Αφήνουμε για λίγα λεπτά εκτός ψυγείου.
– Κόβουμε το γλυκό σε τριγωνικά κομμάτια και σερβίρουμε.