Ζουμερή χοιρινή τηγανιά για αρχάριους: Ένας εύκολος και πεντανόστιμος μεζές

Ζουμερή χοιρινή τηγανιά για αρχάριους: Ένας εύκολος και πεντανόστιμος μεζές

Χοιρινή τηγανιά, ζουμερή, εύκολη και πεντανόστιμη. Ένα γρήγορο πιάτο που μπορείτε να το απολαύσετε είτε ως μεζέ με τη συνοδεία μιας παγωμένης μπίρας είτε με πατάτες φούρνου ή τηγανιστές και μια μεγάλη πράσινη σαλάτα ως γεύμα.

Υλικά συνταγής

ελαιόλαδο
1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε μικρά καρεδάκια
750 γρ. χοιρινή πανσέτα, κομμένη σε μπουκίτσες
2 μέτριες πιπεριές, 1 πράσινη και 1 κόκκινη, ψιλοκομμένες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

κόκκινο καυτερό πιπέρι
μουστάρδα σε σκόνη
κόλιανδρος
ρίγανη αποξηραμένη
1 κ.σ. κέτσαπ

Η εκτέλεση της συνταγής για χοιρινή τηγανιά είναι στο βίντεο που ακολουθεί