Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Κοιμόντουσαν Μαζί Στο Σπίτι Του Λιάγκα!

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Κοιμόντουσαν Μαζί Στο Σπίτι Του Λιάγκα!

σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού κοιμόντουσαν κρυφά από όλους, μαζί, στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα!

Πιπεράτες πληροφορίες έφτασαν στο κρεβάτι μου γι’ αυτή τη σχέση που κρατήθηκε κρυφή τόσο καιρό τώρα και θα σας τις αποκαλύψω όλες μέσα από το Vanda’s blog! Δ

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό με επίσημη αναγγελία σε εφημερίδα πως ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού θα ανταλλάξουν πολύ σύντομα όρκους αγάπης!

Εγώ σοκαρίστηκα, δε σας το κρύβω, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μου το ζευγάρι είχε τσακωθεί και είχε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό! Αλλά, κοίτα να δεις που οι δυο τους τελικά κατάφεραν να «πουλήσουν» στα social τον χωρισμό τους για να ζήσουν κρυφά τον έρωτά τους!

Αλλά… τώρα που έγινε γνωστό πως είναι μαζί, δεν υπήρχε πιθανότητα να μην μάθω το παρασκήνιο της σχέσης τους και… το έμαθα και θα σας το αποκαλύψω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda’s blog!

Πως κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την σχέση τους;

Σύμφωνα με την αξιόπιστη πηγή μου, το ζευγάρι είχε συνεννοηθεί με τον καλό φίλο του πολιτικού, Γιώργο Λιάγκα, να βρίσκεται στο σπίτι του στην Βούλα για να περνά εκεί λίγο χρόνο μαζί! Για την ακρίβεια όπως μου ανέφερε ένας πολύ κοντινός άνθρωπος του ζευγαριού «Ο Λιάγκας κανόνιζε να λείπει από το σπίτι και πήγαιναν εκεί τα δυο τους! Κανόνιζαν και βρισκόντουσαν νωρίς το απόγευμα που είχαν την δυνατότητα να βγουν από το σπίτι τους χωρίς να κινήσουν υποψίες γιατί φαντάσου να πετύχαινε κανείς είτε την Τζένη είτε τον Κικίλια να βγαίνει από το σπίτι αργά το βράδυ! Μια δυο φορές να την είχε στημένη κάποιες έξω από το σπίτι τους θα τους τσάκωνε! Ενώ το να βγαίνουν για βόλτα μέρα και να μη γυρίζουν ποτέ μέχρι το επόμενο πρωί δεν το έπαιρνε κανείς χαμπάρι..»

Αυτά μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω στο Vanda’s blog…

Να σας θυμίσω πως ο Γιώργος Λιάγκας είναι πολύ καλός φίλος με τον Βασίλη Κικίλια και η σχέση αυτή ήταν η αιτία που τα «έσπασε» με τον Πέτρο Κωστόπουλου…

[youweekly.gr]