Βελγική μους σοκολάτας πανεύκολα με 4 υλικά!

Υπέροχη και εύκολη γνήσια βελγική συνταγή.

 

Τι χρειαζόμαστε:

2 αυγά
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
250 γρ. κρέμα γάλακτος
50 – 70 γρ. ζάχαρη

Πώς το κάνουμε:

Χτυπήστε τα ασπράδια να γίνουν σφιχτή μαρέγκα.

Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει ελαφρά.

Βάλτε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί να λιώσει.

Χτυπήστε τους κρόκους με τη ζάχαρη να ασπρίσουν.

Προσθέστε έπειτα στο μείγμα αυτό τη λιωμένη σοκολάτα. Ανακατέψτε ζωηρά και ύστερα προσθέστε την χτυπημένη κρέμα γάλακτος και συνεχίστε το ανακάτεμα.

Προσθέστε τέλος τη μαρέγκα ανακατεύοντας ελαφρά.

Τοποθετείστε τη μους στο ψυγείο τουλάχιστον για δύο ώρες. Τώρα απολαύστε την!

?????????????????????????????????????????????????????????
μους σοκολατας
Διαβάστε επίσης:  Μπισκότα PALMIER με μαρμελάδα, σε 10 λεπτά! θεϊκάααα!
Loading...

Αποποίηση Ευθύνης

Το olastifora.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχόλια
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE