Είδηση ΒΟΜΒΑ για ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!Αλλάζουν όλα όσα ξέρετε…

Μας προκάλεσε εντύπωση αρχικά. Στη συνέχεια όμως όλα έδεσαν. Το 2010 και σύμφωνα με τον ισολογισμό που δημοσίευσε το γενικό λογιστήριο του κράτους, μάς κοινοποίησε (στους πολίτες) το σύνολο του δανεισμού της χώρας κατά κατηγορία και διάρθρωση.

Σύμφωνα με αυτό το στοιχείο και βλέποντας τον παρακάτω πίνακα το Ελληνικό δημόσιο το 2006 και επί κυβερνήσεως Καραμανλή εξέδωσε 3 αξιόγραφα τύπου SCHULDSCHEIN υπό το γερμανικό δίκαιο αξίας 850.000.000 ευρώ. Τα δυο ήταν 5ετους διάρκειας και το ένα 10ετούς.

Πρόκειται για μία μορφή γραμματίου που σκοπό είχε την κάλυψη του υπερμεγέθους ελλείμματος και τα οποία δεν είναι διαπραγματεύσιμα στις αγορές.

Απορία;

Για ποιο λόγο έγινε η σύναψη τέτοιων συμφωνιών;

Για ποιο λόγο η αντιπολίτευση τότε δεν είπε τίποτα;

Μήπως γι αυτό είμαστε δέσμιοι των Γερμανών;

Καλό είναι να δοθούν απαντήσεις και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Αν είναι λανθασμένες οι πληροφορίες να το πουν. Αν δεν είναι να απολογηθούν.

Δείτε ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:  Κίνηση ματ από Jumbo: Σε τι μετατρέπονται τα καταστήματα. Αλλαγή-έκπληξη
loading...
Loading...

Αποποίηση Ευθύνης

Το olastifora.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχολιάστε!