ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ

Έχετε ήδη παρατηρήσει πως ορισμένα μπιζέλια είναι πολύ πράσινα; Και κάποια μπρόκολα; Α, και το κρέας… ακόμα και ξερό, είναι πάντα κοκκινωπό;

Θα νομίζετε πως πρόκειται για τροφές διατηρημένες σωστά με απλή ψύξη, έτσι δεν είναι;
Λάθος σας!

Μην εμπιστεύεστε το χρώμα ενός τροφίμου!
Στις μέρες μας αυτό δεν είναι πλέον αξιόπιστη ένδειξη της φρεσκάδας του. Αυτό που θα παρακολουθήσετε είναι μόνο ένα μικρό δείγμα του τί κάνουν για να μας εξαπατήσουν.

Και το χειρότερο είναι ότι αυτό συμβαίνει σε όλο τον κόσμο.

Λογικό όμως είναι αυτό να εμφανίζεται σε ορισμένες χώρες λιγότερο και σε άλλες περισσότερο. Αλλά η απάτη στα τρόφιμα είναι ολοένα και πιό διαδεδομένη πρακτική, αποτέλεσμα της απληστίας και της δίψας για κέρδος έξω από κάθε έλεγχο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.
Όπως είπαμε είναι ένα απειροελάχιστο δείγμα απάτης στα τρόφιμα.

Και συνεχίζουμε.

Πώς μπορούμε να προστατευτούμε από αυτή την απάτη;
Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να αγοράσουμε απ’ ευθείας από τον παραγωγό. Αυτό μπορεί να γίνει σε εκθέσεις μικρών παραγωγών αγροτικής καλλιέργειας ή βιολογικής.
Και σε αυτά ακόμη πάλι θέλει προσοχή: Μάθε να ξεχωρίζεις τα βιολογικά προϊόντα: 10 μύθοι και αλήθειες
Εάν δεν έχετε κοντά στο σπίτι σας, να είστε δύσπιστοι όσον αφορά τα εξαιρετικά όμορφα και ελκυστικά προϊόντα. Υπάρχει κάτι αφύσικο στα γεωργικά προϊόντα που παραμένουν σαν φρέσκα ακόμη και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα από τη συγκομιδή τους.
Και, επιτέλους, σε αυτά ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ, βρε παιδιά!!
Τοιχοκολλήστε κάπου τούτο δω το άρθρο και χρησιμοποιήστε το ως οδηγό, είναι ΑΦΥΣΙΚΟ να τρώγονται όλα, όλο τον χρόνο: Φρούτα και λαχανικά στην εποχή τους!

Διαβάστε επίσης:  ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ: Μ’ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ, ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ!

Και να προτιμάτε να αγοράζετε μερικά φρούτα σε άγουρη κατάσταση. Ξέρετε γιατί; Επειδή πολλά τα έχουν ωριμάσει τεχνητά με καρβίδιο του ασβεστίου, κυρίως ο ανανάς και η μπανάνα. Το καρβίδιο του ασβεστίου είναι μιά τοξική ουσία που μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα υγείας (CaC2 – carbureto στο πρωτότυπο: Πρόκειται για ένα τεχνητή ουσία γρήγορης ανάπτυξης τροφίμων/καρπών). Είναι απαγορευμένο για την ωρίμανση των φρούτων, αλλά παρ’ όλα αυτά χρησιμοποιείται.

Και τα λεμόνια, τα πορτοκάλια και τα μήλα που έχουν φλούδα που λάμπει; Είναι κερωμένα με ένα μείγμα από κερί καρνάουμπα (carnauba στο πρωτότυπο: αυτό δεν το γνωρίζω και άρα δεν ξέρω αν και τι επιπτώσεις έχει) και ρητίνες. Και λένε ότι δεν βλάπτει. Αυτή είναι η ενημέρωση. Αλλά εσείς τρώτε κερί αν σας το προσφέρουν;

Μα το χειρότερο είναι αυτό:
Που δεν ενημερώνουν τους καταναλωτές με σαφήνεια ότι χρησιμοποιούν ορισμένες ουσίες ώστε να αφαιρούν τη φλούδα των συγκεκριμένων φρούτων που λάμπουν; Γιατί το κρατούν μυστικό σαν να θέλουν να κρύψουν κάτι;
Τώρα εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο, δεν είναι λίγες οι ιδιότητες των φλουδών και πολλοί θέλουν να τις καταναλώνουν, αλλά έτσι όπως πάνε τα πράγματα, προβλέπω να το ξεχνάμε: Βελτιώστε την υγιεία του εντέρου σας με φλούδια ροδιού
Α, οι παραγωγοί μήλων στη Βραζιλία, εγγυώνται ότι τα μήλα τους λάμπουν από τη φύση τους και δεν υπάρχει καμία χρήση του κεριού. Λοιπόν, όποιος έχει μια μηλιά στην αυλή του, γνωρίζει ότι το φυσικό μήλο δεν λάμπει τόσο…

Δείτε ακόμη, πολύ πιο αναλυτικά, τι τραβάνε οι «χειμωνιάτικες¨ντομάτες που βάζετε στο τραπέζι σας και στο σώμα σας: Το εμπόριο της ντομάτας στην Ευρώπη. Τι τρώμε;

Διαβάστε επίσης:  Δύο μόνο σταγόνες από αυτό το φυσικό φάρμακο και το 97% της ακοής σας θα επανέλθει!

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω και κάτι ακόμη, πολύ σημαντικό: Ξέρετε πόσα φρούτα και λαχανικά ΠΕΤΑΝΕ οι παραγωγοί, επειδή είναι άσχημα; Κάθε χρόνο πετιέται το 40% της παγκόσμιας παραγωγής φρούτων και λαχανικών…
Σκεφτείτε το λίγο φίλοι μου, αυτό ΔΕΝ σημαίνει πως είναι και ανθυγιεινά, απλώς (όπως λέει και η λέξη α-σχημα), δεν έχουν καλό σχήμα. Κατά την γνώμη μου είναι πολύ πιθανότερο αυτά ακριβώς τα τρόφιμα, να είναι και «ΑΛΗΘΙΝΑ», χωρίς πολλές επεξεργασίες. Σκεφτείτε το σαν ένδειξη σωστού προϊόντος και μην τα προσπερνάτε, εξάλλου οι παραγωγοί αυτά τα έχουν πολύ πιο φτηνά επειδή δεν τους»φεύγουν». Δεν φαντάζεστε τι εξαιρετικές ντομάτες τρώω τα καλοκαίρια, πάμφθηνα, που όχι μόνο δεν τις πλησιάζουν άλλοι, αλλά με κοιτάζανε και περίεργα, που διάλεγα από αυτές τις κακομούστουνες υπέροχες ντομάτες!!

Πηγή: dicass.org
Επιμέλεια/Μετάφραση: Η τροφή μας το φάρμακό μας

loading...
Loading...

Αποποίηση Ευθύνης

Το olastifora.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχόλια
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE