Κέικ με κακάο και καρύδα χωρίς ζάχαρη

Υλικά:

200γρ. αλεύρι φαρίνα

50γρ τριμμένη καρύδα

250γρ βούτυρο

2 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού ζάχαρη καρύδας

1 1/4 φλυτζάνι γάλα

5 αυγά

4 κ.σ. κακάο

1 στικ βανίλιας

 

Μέσα στο μπωλ του μίξερ βάζουμε το βούτυρο με την ζάχαρη καρύδας και τα αφήνουμε να χτυπηθούν για 10 λεπτά. Ενώ το μίξερ λειτουργεί ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά, το γάλα,   την φαρίνα και την βανίλια. Αλοιφουμε σε μία φόρμα κέικ λίγο βούτυρο και 1 κουταλιά αλεύρι. Ρίχουμε στην φόρμα το μείγμα και έπειτα βάζουμε το κακάο και το ανακατεύουμε με ένα πιρούνι. Έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε το κέικ μας για μία ώρα. Όταν το βγάλουμε, βάζουμε από πάνω του την τριμμένη καρύδα. Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε την τριμμένη καρύδα μέσα στο μείγμα.

Καλή επιτυχία!

Διαβάστε επίσης:  Πείνασες; Ψητές πατάτες με τυρί, μπέικον και philadephia
loading...
Loading...

Αποποίηση Ευθύνης

Το olastifora.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχολιάστε!