Βάζει τις μπριζόλες σε χαμηλή φωτιά και από πάνω ρίχνει ΜΟΝΟ 2 Υλικά. Το αποτέλεσμα; Οι καλύτερες μπριζόλες που φάγατε ποτέ!

Όταν ρωτάτε τους φίλους σας τι κάνει μια χοιρινή μπριζόλα νόστιμη, εκείνοι κατά πάσα πιθανότητα θα σας παροτρύνουν να βάλετε ένα σωρό διαφορετικά βότανα, μπαχαρικά και σάλτσες στη μπριζόλα σας, ώστε να γίνει γευστική.

Το χοιρινό κρέας απορροφά εύκολα γεύσεις και γίνεται ζουμερό και τρυφερό σχεδόν κάθε φορά που το μαγειρεύετε.

Σας παρουσιάζουμε την τέλεια συνταγή για τις μπριζόλες σας!

Αυτή η συνταγή από την Cindy Lott, χρειάζεται μόνο τρία συστατικά.

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

χοιρινές μπριζόλες
κρέμα από κοτόσουπα
συσκευασμένη σάλτσα ράντσο
Κατ “αρχάς, ξεκινήστε τοποθετώντας τις πλυμένες χοιρινές μπριζόλες μέσα σε ένα ταψί.

 

Μετά, προσθέστε την κοτόσουπα και νερό.
Και τέλος, βάλτε την σάλτσα ράντσο.
Σιγοψήστε το φαγητό για 6 ώρες. Έτοιμο!

 

Λαχταριστές!
Δείτε το βίντεο και δοκιμάστε την εκπληκτική συνταγή!

fanpage.gr

Διαβάστε επίσης:  ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟΓΛΥΚΟ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ!
Loading...

Αποποίηση Ευθύνης

Το olastifora.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχόλια
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE