Ένας υπέροχος τρόπος να ψήσεις το ψάρι σου στο γκριλ χωρίς να σου διαλυθεί!

Έχεις προσπαθήσει να ψήσεις ψάρι στο γκριλ και σου κολλάει; Και όταν σου ξεκολλάει, αρχίζει να διαλύεται και να πέφτουν τα κομμάτια του εδώ…
και εκεί; Υπάρχει ένας τρόπος για να το ψήσεις χωρίς να σου διαλυθεί..

Πάρε μερικά λεμόνια και κόψ’τα σε φέτες οριζοντίως.

Άπλωσε τις φέτες λεμονιού πάνω στο γκριλ, τη μία δίπλα στην άλλη έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα στρωματάκι για το ψάρι σου. Άπλωσε από πάνω το ψάρι και άφησέ το να ψηθεί. Δε θα σου διαλυθεί και θα αποκτήσει και το εκπληκτικό άρωμα του λεμονιού καθώς ψήνεται. Τέλος, το λεμόνι θα διατηρήσει το γκριλ σου καθαρό και το πλύσιμό του μετά το ψήσιμο θα γίνει παιχνιδάκι.

Loading...
Σχόλια

Αποποίηση Ευθύνης

Το olastifora.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύ μων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κ άποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails , υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρού νται.