Δείτε ΠΩΣ θα Κάνετε τα ρούχα σας να Στεγνώνουν 2 Φορές Γρηγορότερα. Απίστευτο Κόλπο!

Δεν υπάρχει καλύτερο αίσθημα από το να φορέσει κάποιος φρεσκοπλυμμένα ρούχα από το στεγνωτήριο. Αλλά αν αφήνετε τα άπλυτα να συσσωρεύονται, τότε υπάρχουν φορές που θέλετε το στεγνωτήριο να επισπεύσει τη δουλειά του. Πιστέψτε το ή όχι, υπάρχει λύση. 

 

Με αυτό το εύκολο κόλπο, το στεγνωτήριό σας θα τελειώσει στο μισό χρόνο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καθαρή πετσέτα. Απλά προσθέστε την στο στεγνωτήριο μαζί με τα πλυμμένα ρούχα. Τα ρούχα σας θα βγουν φρέσκα και στεγνά πολύ πιο σύντομα!

 

Το κόλπο είναι απλό και προφανές: η στεγνή πετσέτα απορροφάει τα νερά από τα βρεγμένα ρούχα, και το στεγνωτήριο θα χρειαζόταν πολύ περισσότερο χρόνο να λειτουργεί.

 

Δείτε το παρακάτω βίντεο με ένα επιπλέον κόλπο για να γλιτώσετε το περιττό σιδέρωμα! 

Credit: Hefty

Loading...
Σχόλια

Αποποίηση Ευθύνης

Το olastifora.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύ μων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κ άποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails , υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρού νται.