Μπουρεκάκια Εxpress με κασέρι και γαλοπούλα, έτοιμα σε χρόνο Μηδέν. Δοκιμάστε τα και θα μας Θυμηθείτε!

Σας προτείνουμε ένα νόστιμο ορεκτικό για το τραπέζι σας,Μπουρεκακια με κασερι κ γαλοπουλα Εύκολα, γρήγορα και με απλά υλικά που έχουμε σπίτι μας.
Μερίδες: 50

Υλικά
10 ασπράδια αβγών
φύλλο κρούστας
1/2 ποτήρι νερό
26-27 φέτες γαλοπούλα
λαδί για το τηγάνισμα
900 γρ. τυρί κίτρινο μαλακό
1 κιλό κεφαλοτύρι τριμμένο

Εκτέλεση
Κόβουμε στα τρία το φύλλο αφού έχει ξεπαγώσει. Κόβουμε την κάθε φέτα γαλοπουλα στα δύο. Κόβουμε το κίτρινο τυρί σε σχήμα δαχτύλου (να βγαίνει περίπου 20 γρ. το κομμάτι). Πάνω σε κάθε λωρίδα φύλλου, βάζουμε τη γαλοπουλα και το τυρί και το τυλίγουμε. Χτυπάμε καλά τα ασπράδια με το νερό. Βουτάμε την φλογέρα στο ασπράδι και την κυλάμε πάνω στο τριμμένο κεφαλοτύρι. Τηγανίζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι με αρκετό λάδι που έχει κάψει καλά. Καταλαβαίνουμε εύκολα πότε είναι τηγανισμένες, γιατί κοκκινίζουν. Πρέπει να σερβιριστούν και να φαγωθούν ζεστές.

 

Loading...
Σχόλια

Αποποίηση Ευθύνης

Το olastifora.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύ μων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κ άποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails , υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρού νται.