Μακαρόνια με μοσχαράκι ραγού .. (Δοκιμάστε αυτό το λαχταριστό πιάτο)

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο ψιλοκομμένο σε κυβάκια
  • 1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2-3 κουταλιές βούτυρο
  • αλάτι – πιπέρι
  • 2 ντομάτες ντομάτες τριμμένες
  • 1-2 κομμάτια ζάχαρη
  • 1 συσκευασία ζυμαρικά σέλινο ή ριγκατόνι
  • Τριμμένη γραβιέρα για πασπάλισμα

Εκτέλεση

  1. Σε ξύλο κοπής κόβετε το κρέας σε κομμάτια με μέγεθος αυγού και το τσιγαρίζετε σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας, μαζί με τα κρεμμύδια, το βούτυρο για 10 λεπτά.
  2. Ρίχνετε νερό, τόσο όσο να σκεπάσει το κρέας, το αλάτι, το πιπέρι, τη ντομάτα και τη ζάχαρη.
  3. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και τα αφήνετε να σιγοβράσουν ωσότου ψηθούν για περίπου 35 λεπτά ανακατεύοντας τακτικά για να δέσει η σάλτσα.
  4. Στη συνέχεια βράζετε τα ζυμαρικά σε αρκετό αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και σουρώνετε.
  5. Σερβίρετε με τα ζυμαρικά το μοσχαράκι και πασπαλίζετε με τυρί τριμμένο.

Πηγή:newsbeast.gr

Loading...
Σχόλια

Αποποίηση Ευθύνης

Το olastifora.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύ μων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κ άποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails , υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρού νται.