Το λεοπάρ κέικ που έχει τρελάνει το διαδίκτυο σκίζει και σε γεύση και σε εμφάνιση!

Ο εθισμός μου σε οτιδήποτε γλυκό, αφρατό και λαχταριστό είναι γνωστός (εύχομαι όχι και ανίατος). Μέχρι να θεραπευτώ (για το οποίο έχουμε καιρό ακόμα) θα συνεχίσω να κοιτάω με καρδούλες στα μάτια πράγματα όπως ΑΥΤΌ το κέικ. Πες αλήθεια, δεν είναι ό,τι πιο σέξι έχεις δει σε κέικ;

Η επίσημη του ονομασία είναι Leopard bread και αν το καλοσκεφτείς συνδυάζει μόδα και ζαχαροπλαστική.

Σύμφωνα με την πρωτομάστορα του, την ζαχαροπλάστη Patricia Nascimento, η οποία αφού το επινόησε και το έφτιαξε, μοιράστηκε την συνταγή, ξέρουμε πως δεν είναι τίποτα άλλο παρά ζύμη απλή και ζύμη με σοκολάτα. Το μυστικό είναι στην τεχνική.

Ευτυχώς όμως δεν χρειάζεται να είσαι ζαχαροπλάστης για να το φτιάξεις. Χρειάζεται απλώς όρεξη να ασχοληθείς. Ένα καλό πρώτο βήμα είναι να πατήσεις play σε αυτό το βιντεάκι που δείχνει βήμα-βήμα την εκτέλεση του.

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης:  Νηστίσιμα σταφιδοκεκάκια
Loading...

Αποποίηση Ευθύνης

Το olastifora.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχόλια
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE